Få et Digitalt Cockpit i Looker Studio

Data er alfa og omega for optimal succes med din forretning. Data er det, du hele tiden skal holde øje med for at kunne justere og optimere dine marketingindsatser. Desværre er det ofte således, at du skal ind i mange forskellige interfaces for at finde frem til data, alt efter hvad du vil kigge på. Men bare rolig, vi har fundet løsningen!

Hos Web2Media elsker vi at nørde med data, fordi al data er smuk, når man ved, hvordan det skal bruges. Første step er, at du får det ultimative overblik, og det kan vi hjælpe dig med ved brug af Google Looker Studio (det tidligere Google Data Studio). Med Looker Studio kan vi opbygge interaktive dashboards, der altid er opdateret, så du får det fulde overblik ét sted. Vi kan skabe flotte rapporter, der er overskuelige og nemme at forstå, så alle kan være med. Looker Studio giver fuldt overblik over al din data og inspirerer til at tænke endnu smartere i forhold til dine digitale indsatser.

Looker Studio giver det overblik, du altid har manglet

I Looker Studio er der stort set ingen grænser for, hvilke data der kan trækkes ind for at give dig det fulde overblik over din forretning. Der er uanede mængder af muligheder, så det er op til dig at finde ud af, hvad du har brug for at vide. Der findes et utal af integrationer, så du kan få al data med ind i informative rapporter. Med rapporter og dashboards i Looker Studio får du ét go to-sted i forhold til at danne dig et overblik. Det er her, du skal tjekke ind for at finde ud af, hvor du skal optimere og justere. Det er her, magien sker, og du kan nemmere prioritere dine indsatser over hele linjen.

Er du eCommerce-manager, der har brug for alle detaljer omkring salg på dit website? Eller er du CEO, der gerne vil have det overordnede overblik, der viser nøgletallene for din virksomhed? Uanset hvem du er, samt hvilket overblik du har brug, så kan vi hjælpe dig med at skabe det i Looker Studio. Vi kalder det for dit Digitale Cockpit.

Web2Media kan hjælpe dig med et Digitalt Cockpit

Vil du træffe de rette beslutninger i din digitale strategi? Så skal du uden tvivl lade os hjælpe dig med at samle al data ét sted. Vi har gjort os umage med at opsætte og udvikle det Digitale Cockpit ved hjælp af Looker Studio. Med et Digitalt Cockpit får du:

  • Fuld opsætning af ønskede rapporter og dashboards
  • Et klokkeklart overblik over al data
  • Rapportering i realtid
  • Et skarpt beslutningsgrundlag
  • Minimal vedligeholdelse

Det hele sammensættes ud fra dine behov og præferencer, og vi hjælper dig i mål. Resultatet bliver et samlet instrumentbræt i Looker Studio, der kan bruges til at navigere og træffe de rette beslutninger i den digitale verden. Vi kan opsætte det som en overordnet rapporteringsform, eller vi kan gå i dybden på et eller flere niveauer. Du kan bl.a. få samlet rapport over:

  • Facebook
  • Google Ads
  • RTB
  • E-mailmarketing
  • SEO
  • Brugeradfærd på dit website
  • Og meget mere

Vi kan hjælpe dig hele vejen, så du kan bruge din tid på at undersøge, hvor der er potentiale, samt hvor der kan optimeres og justeres.

Skal vi tage en snak om Looker Studio?

Er du interesseret i at vide mere om det Digitale Cockpit? Vi står klar til at hjælpe dig med at udvikle dit eget instrumentbræt, så du kan træffe bedre beslutninger.

Tag endelig fat i os for en uforpligtende snak, så vi sammen kan give dig bedre overblik.